donderdag 16 juni 2011

17 juni: Edese band The Cloak op het LEEFfestival in Wageningen


Het LEEFfestival is een jaarlijks terugkerend laagdrempelig straattheater festival in Wageningen.

Een gastvrij podium voor amateur, professionele artiest èn publiek
Kenmerkend voor het LEEFfestival is de ongebreideld vrije geest, waarbinnen alles mogelijk wordt. Het festival is niet alleen voor het publiek. Juist ook de artiest krijgt een gastvrij podium. Artiest en artiest-in-spé inclusief het publiek (nog vaak onbewust van zijn mogelijkheden) krijgen volop de kans en ondersteuning zich te ontplooien. Tussen de artiesten is sprake van een verregaande onderlinge interactie. Een groots, maar ook gezellig evenement. De élan van de amateur wordt gekoppeld aan professionele kennis, ervaring en ondersteuning. Zo ontstaat een drive waardoor de artiest zich verder ontwikkelt en het potentieel aan publiek wordt vergroot.

Dit jaar wordt het festival in de binnenstad van Wageningen gehouden op 17 en 18 juni.

Op vrijdagavond speelt op het Hoofdpodium op de markt de Edese band The Cloak.



"Liefhebbers van bands als Within Temptation, Nightwish, Epica en Rhapsody hebben iets gemist als ze niet bij het optreden van The Cloak waren!"
Zo luidde een recensie na een optreden van de symfonische, melodieuze rockband The Cloak. Een groot compliment natuurlijk, maar deze vergelijking doet The Cloak toch tekort; de muziek is namelijk een stuk eigenzinniger en veelzijdiger.

Lees meer over The Cloak.

.

Geen opmerkingen: