donderdag 24 januari 2008

Dj Iradi bij Musica Mundial op Ede FM

Dinsdag 31 januari is Dj Iradi te gast in het radioprogramma Musica Mundial (21-22 uur) bij Ede FM. Traditioneel wordt het programma op de vijfde dinsdag van de maand anders ingevuld dan tijdens de gebruikelijke wekelijkse uitzendingen.

Dj Iradi draait dansbare wereldmuziek. Dat doet hij zelfstandig, op diverse podia, tijdens privéparties, en in zijn 'vaste' club Nataraj.
Deze 'dansbare wereldmuziek' noemt hij 'global-trance', wat aangeeft dat het meer moet zijn dan zomaar wereldmuziek. Het moet bijzonder zijn, hypnotiserend, trance-opwekkend.
Hij maakt gebruik van muziek uit de hele wereld, onder andere van Arabische muziek. Voor hem is Arabische muziek overigens heel breed: daar valt ook Turkse, Indiase, Israëlische, Iraanse, en Koerdische muziek onder.
Hij wil de luisteraar tijdens de uitzending mee nemen op een muzikale reis door dit gebied. En naarmate de uitzending en de reis vordert zal ook de intensiteit van de muziek toenemen.
Musica Mundial wordt herhaald op woensdagmorgen 30 januari van 11-12 uur en op donderdagmiddag 31 januari van 17-18 uur. Op de website van de Lokale Omroep Ede kan gedurende twee weken na de uitzending het programma nog beluisterd worden.

Geen opmerkingen: